Over Wendy Risseeuw

Wendy Risseeuw virtueel assistent Breda

Achtergrond en passies Wendy Risseeuw

In februari 2020 ben ik officieel als virtueel assistent gestart. Het klonk voor mij als een win-win situatie: veelzijdig werk doen, mijn werktijden flexibel indelen, mezelf blijven ontwikkelen en daarmee andere ondernemers helpen. Het is inmiddels een sport geworden voor mij om jou als ondernemer te “ontzorgen” en jou daarmee tijd terug te geven voor de dingen waar jij energie van krijgt. Weg met stress omdat je geen tijd hebt of energie krijgt van bijvoorbeeld het maken van een website, een marketing funnel uitwerken, administratie bijhouden of het maken van een plan voor je social media. 

“Er verandert door nieuwe ontwikkelingen regelmatig iets, ik volg daarom graag nieuwe ontwikkelingen”

In mijn werk wil ik niet alleen weten wat ik moet doen maar ik wil ook graag weten hoe ik dingen het best kan aanpakken. Er verandert door nieuwe ontwikkelingen regelmatig iets. Ik volg daarom graag nieuwe ontwikkelingen om te zien wat ik ermee kan doen. Lost het misschien een probleem op of maakt het mijn werk of dat van jou makkelijker? Dan vind ik het leuk om er alles van te leren en het bij jou toe te passen. Ik vind het daarbij belangrijk dat kennis wordt vastgelegd zodat jij ook weet wat er gebeurt in jouw bedrijf.

Deze drijfveer heb ik altijd al gehad, ik blijf mezelf graag ontwikkelen. Na mijn studie aan de BuAS in Breda heb ik diverse trainingen gedaan op het gebied van samenwerken, procesoptimalisatie en marketing. Ik ben iemand met een brede kennis en ik doe veel verschillende werkzaamheden. Van administratie tot marketing werkzaamheden. 

Regelmatig volg ik cursussen en trainingen op het gebied van marketing, communicatie en de werking van technische tools. Zo blijft mijn kennis actueel en kan ik jou de beste hulp bieden. Bij een samenwerking vind ik het erg belangrijk dat we een klik hebben. We moeten elkaar namelijk kunnen vertrouwen. Ik heb tenslotte toegang tot jouw systemen en maak gebruik van jouw wachtwoorden. Met mijn overeenkomst van opdracht en algemene voorwaarden weet je dat ik hier geen misbruik van zal maken. 

Buiten het werk om ben ik iemand die van gezelligheid houdt en graag onder de mensen is. Ik vind het erg belangrijk en leuk om actief betrokken te zijn bij mijn kinderen. Daarom ben ik actief binnen de oudervereniging als penningmeester. Ook draag ik jaarlijks mijn steentje bij als vrijwilliger bij de Hersenstichting als coördinator en collectant. 

Ik doe graag een bord- of kaartspelletje met mijn gezin en vrienden. Om mijn bureauwerk te compenseren speel ik wekelijks volleybal en maak ik graag een lange wandeling. 

Groetjes,
Wendy Risseeuw

Wil jij vrijer en relaxter werken aan jouw bedrijf?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Virtual assistant Wendy Risseeuw Breda