Over Wendy

Wendy Risseeuw virtueel assistent Breda

Achtergrond en passies

In februari 2019 ben ik als virtueel assistent gestart. Een ideale manier om leuk en veelzijdig werk te doen en mijn werktijden flexibel in te delen. Mijn doel daarbij is ervoor te zorgen dat jij je als ondernemer ontzorgd voelt en je kunt richten op de zaken waar jij energie van krijgt. Ik wil de hoofdpijn en de stress weghalen omdat je gewoonweg geen tijd hebt of energie krijgt van bijvoorbeeld het maken van een website, een marketing funnel uitwerken, administratie bijhouden of het maken van een plan voor je social media.

“Er verandert door nieuwe ontwikkelingen regelmatig iets, ik volg daarom graag nieuwe ontwikkelingen”

In mijn werk wil ik niet alleen weten wat ik moet doen maar ik wil ook graag weten hoe ik dingen het best kan aanpakken. Er verandert door nieuwe ontwikkelingen regelmatig iets. Ik volg daarom graag nieuwe ontwikkelingen om te zien wat ik ermee kan doen. Lost het misschien een probleem op of maakt het mijn werk of dat van jou makkelijker? Dan vind ik het leuk om er alles van te leren en het bij jou toe te passen. Ik vind het daarbij belangrijk dat kennis wordt vastgelegd zodat jij ook weet wat er gebeurt in jouw bedrijf.

Deze drijfveer heb ik altijd al gehad, ik blijf mezelf graag ontwikkelen. Na mijn studie aan de BuAS in Breda heb ik diverse trainingen gedaan op het gebied van samenwerken, procesoptimalisatie en marketing. Ik ben iemand met een brede kennis en ik doe veel verschillende werkzaamheden. Van administratie tot marketing werkzaamheden. 

Regelmatig volg ik cursussen en trainingen op het gebied van marketing, communicatie en de werking van technische tools. Zo blijft mijn kennis actueel en kan ik jou de beste hulp bieden. Bij een samenwerking vind ik het erg belangrijk dat we een klik hebben. We moeten elkaar namelijk kunnen vertrouwen. Ik heb tenslotte toegang tot jouw systemen en maak gebruik van jouw wachtwoorden. Met mijn overeenkomst van opdracht en algemene voorwaarden weet je dat ik hier geen misbruik van zal maken. 

Buiten het werk om ben ik iemand die van gezelligheid houdt en graag onder de mensen is. Ik vind het erg belangrijk en leuk om actief betrokken te zijn bij mijn kinderen op school. Daarom ben ik klassenmoeder en actief binnen de oudervereniging als penningmeester. Ook draag ik jaarlijks mijn steentje bij als vrijwilliger bij de Hersenstichting als co√∂rdinator en collectant. 

Ik doe graag een bord- of kaartspelletje met mijn gezin en vrienden, ook ben ik alweer een paar jaar met vrienden op avontuur met Dungeons & Dragons. Om ook aan mijn lichamelijke conditie te werken speel ik wekelijks volleybal en tennis.

Groetjes,
Wendy Risseeuw

Wil jij vrijer en relaxter werken aan jouw bedrijf?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Virtual assistant Wendy Risseeuw breda