Over Wendy

Wendy Risseeuw

Achtergrond en passies

Vanaf het moment dat ik ging werken merkte ik dat ik onnodig repeterend werk zonde van de tijd en energie vond. En eerlijk gezegd ben ik ook niet zo goed in repeterend werk. Altijd kijk ik of mijn werk efficiënter, beter en sneller gedaan kan worden. Ik heb geleerd dit werk te automatiseren, een win-win situatie te creëren. Zo maak ik geen fouten en gaat het werk sneller.

Bijna 17 jaar heb ik gewerkt in de financiële sector. Ik heb als specialist en coördinator gewerkt en deelgenomen aan grote (internationale) projecten. Altijd heb ik het belangrijk gevonden om mezelf te ontwikkelen. Naast mijn werk heb ik diverse studies en trainingen gedaan. Ik heb daardoor kennis van vele tools en methoden (Scrum, Agile, Lean etc.). Kennis die ik altijd graag deel met anderen.

De rode draad door heel mijn loopbaan is anderen helpen door het organiseren van het werk, structuur aan te brengen, werkwijzes te verbeteren, kennis te delen en kennis vast te leggen. En dat alles wel met de nodige humor!

Buiten het werk om ben ik iemand die van gezelligheid houdt. Ik ga er graag op uit met mijn gezin. Ik doe graag een spelletje en ben alweer een tijdje met vrienden op avontuur met Dungeons & Dragons. Wekelijks doe ik aan volleybal en fitness en maak ik een lange wandeling. Verder ben ik gek op speciaal bier en melkchocolade.

Ik vind het erg belangrijk en leuk om actief betrokken te zijn bij mijn kinderen op school. Daarom ben ik klassenmoeder en actief binnen de oudervereniging als penningmeester. Ook draag ik mijn steentje bij als vrijwilliger bij de Hersenstichting en de activiteitencommissie van mijn volleybalclub. Weinig kansen om me te vervelen!


Groetjes,
Wendy Risseeuw

Wil jij vrijer en relaxter werken aan jouw bedrijf?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Virtual assistant Wendy Risseeuw