Ervaringen met Wendy Risseeuw

Aanbevelingen

Virtual assistant Wendy Risseeuw Breda
Jacqueline Wiener

Jacqueline Wiener

Wendy kent mijn bedrijf, weet hoe ik graag werk

Jaren geleden werkte ik voor drie dagen per week met een secretaresse die bij mij in vaste dienst was. Nadat zij een aanbod kreeg voor een mooie volgende stap, vroeg ik me af hoe verder te gaan. Iemand suggereerde me met een virtueel assistent te gaan werken, maar dat leek me niets, zo’n collega op afstand.Maar een virtueel assistent zit weliswaar op afstand, maar is niet afstandelijk. Integendeel, en Wendy Risseeuw zeker niet. Wendy kent mijn bedrijf, weet hoe ik graag werk en wat ik nodig heb om me bezig te kunnen houden met waar ik goed in ben. Wendy ondersteunt me, zorgt dat alles in mijn bedrijf op orde is, komt met ideeën en is een fijne sparringpartner. Ik kan iedere ondernemer van harte aanbevelen om met Wendy te werken!

Natuurlijk leiderschap coach
Jacqueline Wiener

Bron: Mail
Diane van Est - van Dongen

Diane van Est - van Dongen

Bedreven virtual assistant

Wendy is een zeer ervaren en bedreven virtual assistant. Ik liep tegen een uitdaging in een spreadsheet aan. Met één blik zag Wendy dat er veel meer mogelijk was om nog efficiënter data te kunnen verzamelen. Ik beveel Wendy dan ook van harte aan.

Directeur/Eigenaar
Puur Social Sales

Bron: LinkedIn
Alexandra Drost

Alexandra Drost

Wendy het beste cadeau dat jij jezelf kunt geven!

Wendy heeft mij als PA ondersteund ten tijden van een zeer uitdagende opdracht. Mijn wens was om op administratief gebied zo veel mogelijk ontzorgt te worden. Met Wendy kreeg ik veel meer dan dat! Zij bracht orde op zaken, zag pro-actief kansen waar zij mij en het team kon “ontzorgen” en legde haar werkwijze ook nog dusdanig vast dat haar opvolger(s) vandaag de dag nog steeds “Het Wendy document” gebruiken met processen en instructies. Als je een assistent zoekt is Wendy het beste cadeau dat jij jezelf kunt geven!

Agile Coach/ RTE/ Scrum Master
DLL

Bron: LinkedIn
Brigit van der Heijden

Brigit van der Heijden

Wendy gaat voor het beste resultaat

Wendy heeft mij geholpen met een online sessie om meer uit mijn Linked In profiel te halen. Wendy heeft veel kennis, en deelt die graag om het beste uit jou en je bedrijf te halen. Wendy is heel betrokken, nauwkeurig en gaat voor het beste resultaat! Echt een aanrader om met Wendy samen te werken!

Websites & Online marketingadvies
Jouw Business online

Bron: LinkedIn

Tialda

Vakkundig advies

Goed geholpen en vakkundige advies, het geautomatiseerde bestand werkt efficiënt en is tijdbesparend.
De samenwerking was erg prettig en constructief, snelle terugkoppeling, denkt mee en komt met een werkbare oplossing. Erg tevreden met het eindresultaat.

Administrateur

Bron: E-mail (Op verzoek anoniem geplaatst)
Marion van Wanrooij​

Marion van Wanrooij​

Goed georganiseerd

Wendy is een zeer professioneel Project Management Officer (PMO-er) goed georganiseerd betrouwbaar en gestructureerd, pro-actief. Ze verliest geen enkel detail uit het oog. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Senior PMO
DLL

Bron: LinkedIn
Helke van Malsen​

Helke van Malsen​

Zeer professioneel

Wendy is een zeer professionele medewerkster die continu zoekt naar verbeteringen in bestaande en nieuwe processen. Ze weet daarbij haar technische kennis te verbinden met een prettige manier van communiceren waardoor de implementatie van verbeteringen zeer soepel verloopt. Ze is een echte team player die het interessant vindt om creatieve oplossingen te bedenken en te implementeren. Wendy heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en heeft als Lean Six Sigma Green Belt ook de nodige ervaring opgedaan. Dit maakt haar breed inzetbaar in verschillende bedrijfstakken en teams. Ik vind Wendy een hele goede aanwinst voor ieder bedrijf en/of organisatie waarbij veel veranderingen plaats vinden. Daarnaast is zij een hele fijne collega met wie het prettig samenwerken is.

Project en change manager
ABN AMRO

Bron: LinkedIn
Dick Haverkamp​

Dick Haverkamp​

Zeer goede kennis van Excel

Ik heb Wendy leren kennen als een zeer plezierige en professionele collega die uitblinkt in het nemen van initiatieven voor procesverbeteringen en deze ook met goed gevolg implementeert. Zij is uitstekend in staat om geheel zelfstandig activiteiten te verrichten en kan daarnaast ook goed in teamverband acteren. Haar kennis van o.a. Excel is zeer goed. Wendy werkt continue aan haar ontwikkeling met zichtbaar resultaat. In een organisatie waarbij het continue verbeteren van processen en diensten belangrijk is zal Wendy snel haar toegevoegde waarde kunnen bewijzen.

Senior Business Expert Investments
ABN AMRO

Bron: LinkedIn
Esther van Breugel​

Esther van Breugel​

Super professionel en altijd goed voorbereid

Denkend aan Wendy komen de volgende zaken bij me op: Super professioneel, een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en altijd goed voorbereid. Kortom een hele waardevolle collega aan wie je echt wat kunt over laten. Als leidinggevende vond ik het heel prettig dat Wendy deel uitmaakte van mijn team, ik heb haar als een zeer gedreven en betrokken collega ervaren, die open staat voor feedback. Altijd bereidt om te helpen, mee te denken, steeds op zoek naar verbeteringen. Daarnaast heeft Wendy oog voor details en nieuwe ontwikkelingen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Wendy voor iedere organisatie een aanwinst zal zijn.

Manager
ABN AMRO

Bron: LinkedIn
Jeroen van de Giessen​

Jeroen van de Giessen​

Highly recommended

Wendy is a real teamplayer who is always looking for ways to improve: improve the deliverables of the project, improve the process and communication and improve herself. Together with her result-oriented approach and positive attitude, this makes Wendy a very valuable team member to any project I can think of. Highly recommended!! 

Manager Business Acceptance Test & Implementation
ABN AMRO

Bron: LinkedIn
Sjoerd Sindram​

Sjoerd Sindram​

Het Zwitserse zakmes van het bedrijf

Wendy is het Zwitserse zakmes dat elk bedrijf goed kan gebruiken. De hoeveelheid inzet en inzicht die zij met zich meeneemt maakt haar één van de meest betrouwbare en prettige collega’s om mee samen te werken. Altijd recht door zee en met hoge doelmatigheid.

Specialist Securities
ABN AMRO

Bron: LinkedIn
Suzanne van Klaveren

Suzanne van Klaveren

Sterk analytisch vermogen en legt ingewikkelde zaken helder uit

Wendy is een gedreven, behulpzame collega met een positieve instelling. MS Office heeft geen geheimen voor haar. Systemen die zij nog niet kent (dat zijn er niet zoveel) heeft ze in no time onder de knie en zet zij direct in om de organisatie verder te helpen. Zij heeft veel ervaring als scrum-master en ontwikkelaar. Wendy beschikt over de gouden combinatie van een sterk analytisch vermogen en de vaardigheid om ingewikkelde zaken helder uit leggen op alle niveaus. Hierdoor is zij ook als trainer zeer waardevol gebleken. Een aanwinst voor iedere organisatie!

Specialist Corporate Actions
ABN AMRO

Bron: LinkedIn
Daniëlle Frijters​

Daniëlle Frijters​

Doet minimaal wat ze belooft

De samenwerking met Wendy is altijd prettig. Je kunt ervan op aan dat ze minimaal doet wat ze belooft, maar vaak zet ze nog een extra stap. Wendy wil precies weten hoe iets werkt, wat de logica achter zaken is. Ze gaat op onderzoek uit, stelt de juiste vragen en geeft niet op. Kortom: Ik waardeer Wendy enorm als behulpzame en kundige collega.

Specialist Securities
ABN AMRO

Bron: LinkedIn
Tim Dumas​

Tim Dumas​

Veel profijt van haar kennis van Excel

Wendy is een fijne collega om mee samen te werken. Ze kan goed feedback ontvangen en geven. Daarbij merk ik dat ze veel verschillende taken tegelijk kan processen. Dit maakt het samenwerken erg prettig. Daarnaast heb ik veel profijt gehad van haar kennis van Excel. Ook onderstreep ik dat ze zichzelf continu aan het ontwikkelen dmv cursussen en studies. 

Specialist Securities
ABN AMRO

Bron: LinkedIn

Wil jij vrijer en relaxter werken aan jouw bedrijf?

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Virtual assistant Wendy Risseeuw Breda